bkk toezicht
Via de BKK nieuwsbrief ontvang je van ons regelmatig informatie over BKK en de voortgang van de diverse activiteiten op het gebied van pedagogisch kader, kwaliteitsimpuls, taal- en interactievaardigheden.

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

adviesraadVoor de zomer deden we een oproep voor nieuwe leden voor de Adviesraad van BKK. Daar zijn veel positieve reacties op gekomen. Met diverse mensen hebben we gesprekken gevoerd en inmiddels zijn de nieuwe leden formeel benoemd. Afgelopen week is de nieuwe Adviesraad voor het eerst bij elkaar geweest. Door de komst van onder andere twee pedagogische beroepskrachten, een tweede ouder en een vertegenwoordiger vanuit het HBO, heeft de Adviesraad weer een volwaardige bezetting. Bekijk de huidige bezetting op onze website. We wensen alle nieuwkomers veel succes!