bkk toezicht
Via de BKK nieuwsbrief ontvang je van ons regelmatig informatie over BKK en de voortgang van de diverse activiteiten op het gebied van pedagogisch kader, kwaliteitsimpuls, taal- en interactievaardigheden.

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

BKK Pedagogisch curriculum Animated Gif 1mb 1BKK organiseert op drie locaties bijeenkomsten over het Pedagogisch curriculum voor het jonge kind in de kinderopvang. Doel is belangstellenden te informeren over de inhoud en de functie van het curriculum en om met elkaar in gesprek te gaan over hoe het curriculum gebruikt kan worden binnen de eigen beroepspraktijk. Hierbij maken we onderscheid naar de praktijk van het onderwijs en die van de kinderopvang (data zijn gelijk, tijden wijken af); let goed op waar je je voor aanmeldt!

Curriculum in praktijk voor coördinatoren en docenten beroepsopleidingen
Voor coördinatoren en docenten van MBO en HBO pedagogisch werk, pedagogisch management en pedagogische academie (PABO) organiseren we de bijeenkomsten op 26, 27 en 28 september van 14.00 – 15.30 uur.

Curriculum in praktijk voor staf kinderopvang en professionals jonge kind - VOLGEBOEKT
Voor praktijkpedagogen en stafmedewerkers van kinderopvangorganisaties en IKC’s en professionals die werken met het jonge kind organiseren we de bijeenkomsten op 26, 27 en 28 september van 16.00 – 18.30 uur. We zorgen voor een broodje.

Praktische informatie
De bijeenkomsten vinden plaats op drie verschillende locaties. Onderstaand een overzicht.

Dinsdag 26 september, Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle
Voor de route zie http://www.nieuwebuitensocieteitzwolle.nl/

Woensdag 27 september, Gele Kegels Meeting Center, Kennedyplein 15, Eindhoven
Voor de route zie http://www.gelekegelseindhoven.nl/

Donderdag 28 september, Best Western Plus Berghotel, Utrechtseweg 225, Amersfoort
Voor de route zie http://www.berghotelamersfoort.nl/

Deelnemers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam, functie, organisatie en e-mailadres en geef duidelijk aan voor welke datum en welk tijdstip je je aanmeldt. Na aanmelding reken we op je komst; je ontvangt van ons geen bevestigingsmail. Deelname is gratis.

Bekijk hier alvast de film over het curriculum