bkk toezicht
Via de BKK nieuwsbrief ontvang je van ons regelmatig informatie over BKK en de voortgang van de diverse activiteiten op het gebied van pedagogisch kader, kwaliteitsimpuls, taal- en interactievaardigheden.

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

BKK Pedagogisch curriculum Animated Gif 1mb 1BKK organiseert diverse bijeenkomsten over het Pedagogisch curriculum voor het jonge kind in de kinderopvang. Doel is belangstellenden te informeren over de inhoud en de functie van het curriculum en met elkaar in gesprek te gaan over hoe het curriculum gebruikt kan worden binnen de eigen beroepspraktijk. Hierbij maken we onderscheid naar de praktijk van het onderwijs en die van de kinderopvang.

De bijeenkomsten voor staf kinderopvang eind september waren een groot succes. Een verslag van de uitkomsten van deze bijeenkomsten volgt binnenkort.  

Dit jaar staat er nog één bijeenkomst over het Pedagogisch curriculum op de planning. Voor coördinatoren en docenten van MBO en HBO pedagogisch werk, pedagogisch management en pedagogische academie (PABO) organiseren we een bijeenkomst op woensdag 15 november van 14.00 – 15.30 uur in de Eenhoorn in Amersfoort. Voor de route zie www.eenhoornamersfoort.nl

Behoor je tot deze doelgroep en heb je belangstelling, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij je aanmelding duidelijk je naam, functie, organisatie en e-mailadres en geef aan voor welke bijeenkomst je je aanmeldt. Na aanmelding reken we op je komst; je ontvangt van ons geen bevestigingsmail. Deelname is gratis.

Bekijk hier alvast de film over het curriculum